PROGRAMI

Z več kot petdesetletnimi izkušnjami v mednarodnem letalskem prometu in z več kot tridesetletnimi izkušnjami pri usposabljanju pilotov, naša letalska šola danes uživa velik ugled v vsej Evropi.

Ponujamo vam kakovosten vadbeni program, izvrstne inštruktorje, izkušnje, prilagodljivost tečajev, dobro organiziranost in »know-how«. Izvajamo programe usposabljanja tako za zasebne pilote športnih letal, kot za poklicne pilote z najvišjimi pooblastili letenja.

ZERO TO ATPL PROGRAM

Image

EASA skladen program zagotavlja usposabljanje kandidatov brez predhodnih izkušenj z letenjem, za doseganje ravni strokovnosti, potrebne za upravljanje večmotornih letal z enim pilotom, in pridobitev zamrznjene licence ATPL. Imetniki te licence lahko kandidirajo za delovna mesta pilotov pri letalskih prevoznikih po vsej Evropi. Usposabljanje običajno traja od 18 do 24 mesecev za kandidate, ki opravijo svoje teste letenja in izpite v prvem poskusu. Čas šolanja se lahko razlikuje, ob upoštevanju počitnic ali slabih vremenskih razmer. Po zaključku usposabljanja bo kandidatu izdana licenca EASA CPL / IR, imel bo najmanj 200 ur priznanega naleta in kreditov za teorijo ATPL.

VEČ O PROGRAMU

PRIJAVNI OBRAZEC

Imate dodatna vprašanja?

Vprašajte nas ali pa preprosto pustite sporočilo.